Get inspired

by our clients.

 

Rob was vanaf het begin heel duidelijk over de uitvoering en de prijs. Geen verrassingen van bijkomende kosten achteraf en er werd geleverd wat beloofd was.

Gisèle van G-Design in Lommel

“Wacht een momentje, dan ga ik de lijn overzetten op de mobiele telefoon, dat kunnen we even rustig praten”, zegt Gisèle van G-Design in Lommel, als ik haar bel voor het interview over hun ervaringen met RCWebdesign tijdens het ontwikkeltraject van hun nieuwe website.

G-Design ontwerpt en vervaardigt keukens en interieurs op maat en wordt gerund door Frank Goossens en zijn vrouw Gisèle. Dit relatief jonge bedrijf met toch enkele tientallen jaren ervaring is eerder trendsetter dan volger en men vindt er dan ook in alle stijlen de kenmerkende vernieuwende hand van de meester terug.

Lees dit klantenverhaal

Bedankt voor de fijne samenwerking, wij zijn erg blij met hoe onze site geworden is!

Renée van der Palen - Senz Bewind

Verstaat perfect wat de klant wenst en dat wordt op een zeer professionele manier aangepakt en uitgewerkt tot een optimaal resultaat!

Serge Vander Linden

Ideeën werden door RCWebdesign snel visueel gemaakt en binnen 3 à 4 weken lag er een voorstel, dat meteen een schot in de roos was.

Marcel van Deco Ramen & Deuren in Lommel en Hamont

Gastvrij word ik door Marcel Deelkens voor een interview ontvangen in zijn Deco vestiging in Lommel. In alle bescheidenheid vertelt hij dat hij op vijftienjarige leeftijd al in de Productie werkzaam was bij Profel, nu een van de grootste Belgische producenten van ramen en deuren. Van de Productie is hij op zeer jonge leeftijd naar een leidinggevende functie gegaan en daarna als zodanig uitbesteed aan een andere productieplant binnen het concern.

Tenslotte koos hij voor een eigen bedrijf: Deco Ramen en Deuren. Inmiddels is Deco gegroeid van één naar twee vestigingen in respectievelijk Hamont-Achel en Lommel met in totaal 18 medewerkers. De goede band met Profel is blijven bestaan getuige zijn expert dealer schap van deze Belgische onderneming.

Lees dit klantenverhaal
 

Het gevoel te hebben dat je mekaar begrijpt, uw input van super goede nieuwe ideëen.

Ik vind de samenwerking zeer aangenaam. Het gevoel te hebben dat je mekaar begrijpt, uw input van super goede nieuwe ideëen. Zelfs het honderd keer opnieuw iets aanvullen, aanpassen, invoegen, ... is er nooit teveel aan. Het is gewoon super!!! We proberen het dan ook zoveel mogelijk door te geven, door te vertellen en te promoten. Zeg het voort, zeg het voort!

Irene Steensels - JPD Grondwerken
 

Het eindresultaat mag er zijn, het hele plaatje klopt, we vinden het super!

Ann van Sportcentrum Smash in Hamont-Achel

“Op 5 september 2016 is ons sportcentrum Smash in Achel vernieuwd en bij de feestelijke opening verraste een relatie ons met een bon van hotel-restaurant De Zevensprong in Hamont-Achel. Bij het online bekijken van hun menukaart waren we meteen ook onder de indruk van hun website. Mario van de Zevensprong vertelde ons later bij ons etentje daar, dat hij zijn website door Rob Cuyvers van RCWebdesign had laten maken”. Aan het woord is Ann die samen met echtgenoot Jan de zaakvoerders zijn van Sportcentrum Smash in Hamont-Achel.

“Omdat we al een poosje nadachten over een nieuwe site, hebben we meteen RCWebdesign en andere door hen gemaakte sites op internet opgezocht en wat we zagen stond ons aan. Rob is door ons ter plaatse bij Smash uitgenodigd om de sfeer te proeven. Hij heeft goed geluisterd naar wat we graag wilden en wat we zeker niet wilden. Op basis daarvan werden met ons de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven besproken, die we alleszins redelijk vonden voor hetgeen ons voor ogen stond. Onze keuze voor hem was snel gemaakt.

Lees dit klantenverhaal

RCWebdesign is zeker een aanrader! Correcte, stipte en professionele samenwerking! We zijn zeer content van onze website! Merci Rob en Ronnie!

Erdal Erslan - Velektro Fietsen

De vlotte samenwerking, het meedenken en de correcte afspraken. Zeker een aanrader!

Dominique Meijnen - Overdekt

We nodigden Rob uit in de winkel en we voelden dadelijk dat hij de zaak professioneel zou aanpakken.

Dirk van Spar supermarkt in Sint-Huibrechts-Lille

“Als Spar filiaal hebben we natuurlijk een gezamenlijke website en dat is prima, maar daarnaast zagen we graag onze Spar supermarkt in Sint-Huibrechts-Lille, beter bekend als Spar Lille, geprofileerd met een eigen website. In onze zoektocht naar een webontwerper kwamen we op aanbeveling van collega- ondernemers terecht bij Rob Cuyvers van RCWebdesign”, vertellen de zaakvoerders Huguette en Dirk Haenen.

“We nodigden Rob uit in de winkel en we voelden dadelijk dat hij, door zijn gerichte vragen en zijn aandachtig luisteren naar wat we wilden, de zaak professioneel zou aanpakken. Dat we het bij het rechte eind hadden bleek al gauw, want op korte tijd had hij een duidelijk voorontwerp klaar. Ook uit de prettige contacten die we hadden met zijn fotograaf en tekstschrijver, maakten we op dat er serieus werk geleverd ging worden.

Lees dit klantenverhaal

 

Rob kan met minimale input een maximaal resultaat realiseren.

Ik had al veel bewondering voor de realisaties van Rob, stijlvol, duidelijk, kortom alles wat een goede site moet hebben. En dan droom je ervan om je eigen bestaande site te 'remaken'. En op een dag is het dan zover. Rob kan met minimale input een maximaal resultaat realiseren. 'k Ben alleszins zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat. Heel veel succes Rob, ik zal je zeker aanbevelen! Bedankt.

Jacky Umans
 

We zijn supertevreden! Het hele traject is vlot en probleemloos verlopen.

Stephanie van Stinal in Overpelt

Stinal vervaardigt binnendeuren, buitendeuren en ramen in retro stijl. Deze uit stalen frames en glas vervaardigde elementen worden volledig op maat door zaakvoerder Frans van der Sanden in eigen atelier gemaakt.

Frans was op zoek naar een websiteontwerper, die erin zou slagen zijn specifieke werk op een bijzondere manier bij zijn doelgroep onder de aandacht te brengen. Via zijn ‘IT-man’ kwam hij terecht bij Rob Cuijvers van RCWebdesign, waarmee er meteen een goede verstandhouding was. Rob ontwikkelde een volledig nieuw websiteconcept, compleet met copywriting en fotoshoot.

Lees dit klantenverhaal

Vriendelijk, klantgericht, betrouwbaar en efficiënt!

Greetje Maenen - Fanfare Emos

Ik ben zeer tevreden, mocht iets niet duidelijk zijn dan krijg je heel snel antwoord op je vragen, alles tot in de puntjes verzorgd!

Carla Teeuwen - Custom Curiosa

RCWebdesign heeft hetgeen we doen en wie we zijn op een juiste manier naar alle marketinguitingen weten te vertalen.

Edwin van Sales Process Coach in Neerpelt

“Wat ik van de samenwerking met RCWebdesign vind, daar kan ik heel kort over zijn. Daar is gewoonweg niets op aan te merken”. Aan het woord is Edwin Donners van Sales Process Coach. Vanuit zijn jarenlange ervaring als franchisenemer van een van grootste trainingsbureaus van de Benelux en als eindverantwoordelijke van meerdere internationale organisaties coacht hij sales teams. Hij startte daarvoor in februari 2016 zijn eigen organisatie.

“Rob is een prettig en enthousiast persoon om mee samen te werken. Hij heeft hetgeen we doen en wie we zijn op een juiste manier naar alle marketinguitingen weten te vertalen. Er is inmiddels op dat vlak nogal wat gebeurd: een huisstijl, logo, naamkaartjes, mappen, briefpapier, drieluik folder, website, social media en mailings.

Lees dit klantenverhaal
 

Je hebt steeds al onze gedachten perfect kunnen omzetten in hetgeen uiteindelijk onze website is geworden.

Dag Rob! Met jou samenwerken is heel aangenaam omdat jij ons de mogelijkheid geeft om iets helemaal op maat uit te werken. Je hebt steeds al onze gedachten perfect kunnen omzetten in hetgeen uiteindelijk onze website is geworden. Ik zal jou zeker aanbevelen wanneer een van mijn collega's nog een goeie website wilt ontwikkelen. Wij hopen op nog een prettige samenwerking bij het onderhouden van onze website. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat jij een meerwaarde zult blijven voor ons kantoor.

Jan Van Otterdijk - Tony Van Otterdijk nv
 

Rob heeft zijn uiterste best gedaan om zich in te leven in ons bedrijf, wat beslist niet zo eenvoudig is.

Jeroen van Brom Mechatronica in Valkenswaard (NL)

Een gastvrije ontvangst door een energieke Jeroen Brom, een van twee directeuren van Brom Mechatronica, staat me te wachten als ik me meld bij hun bedrijf in Valkenswaard.

Brom Mechatronica is gespecialiseerd in mechatronische systeemarchitectuur. Zij ontwikkelen en produceren speciaalmachines voor o.a bedrijfsmechanisatie en seriebouw. Ze realiseren ideeën voor machines, precisiesystemen, modules, testsystemen en speciaalrobots.

Lees dit klantenverhaal

Met dank aan Rob voor de perfecte begeleiding en bouw van onze nieuwe website!

Giovanni Verhaert | Conveni

RC WEBDESIGN..... eerste gesprek, eerste ontmoeting, eerste bespreking.... één woord : professioneel ! Tot een dezer, Rob !

Corneille Driezen

Zijn eerste ontwerp sloot naadloos aan bij de manier waarop ik La Bellina wil presenteren.

Katleen van La Bellina in Lommel

De stijlvolle uitstraling van het pand van La Bellina midden in de Kerkstraat, dé winkelstraat van Lommel, schept een verwachting, die ook binnen meer dan waar gemaakt wordt.

Het smaakvolle gedecoreerde interieur heeft een zekere ingetogenheid, waarin de chique, exclusieve en originele Italiaanse mode uitstekend tot zijn recht komt. Tot in de kleinste details is er zorg besteed aan de indeling, de presentatie en bovenal de klantvriendelijkheid, die het uitzoeken en samenstellen van een outfit tot een aangename ervaring maken.

Lees dit klantenverhaal
 

Wij kijken terug op een fijne samenwerking. RC Webdesign heeft ons perfect begeleid.

Een goede partnerkeuze is zeer belangrijk. Wij zijn overtuigd dat we met RC Webdesign dat gedaan hebben. De volgende opdrachten komen al jullie richting uit. Dank je wel.

Marc Hegge - Hegge NV
 

Het heeft ons zelf weinig tijd gekost, wat natuurlijk heel belangrijk is voor elke onderneming...

Wendy van Carrosserie Beliën in Hamont-Achel

“Ik kan je meteen al zeggen dat we heel tevreden zijn over RCWebdesign”. Aan het woord is Wendy Beliën van Carrosserie Beliën in Hamont-Achel. Als 2e generatie nam zij in 2004 samen met haar broers Bart en Davy het roer over van dit, inmiddels meer dan 45 jaar bestaand, familiebedrijf.

“Foto’s en teksten op onze oude website en andere reclame uitingen gaven al lange tijd een totaal vertekend beeld van ons bedrijf. Onze moderne, overzichtelijke en technisch uitstekend uitgeruste werkplaats, de nieuwe winkel bij ons tankstation en de bedrijfssfeer kwamen niet uit de verf en dus was het tijd voor een grondige vernieuwing, een totale rebranding zoals dat heet.

Lees dit klantenverhaal

Zeer prettige samenwerking, de website is erg mooi geworden!

Sandra Welten - Conveni

Super snelle service bij het maken van een digitaal logo vanaf een papieren versie. Ziet er strak uit!

Sandra Ummels - Supportability

Met RC Webdesign was er meteen een klik. We zijn er zeker van dat we de beste keuze hebben gemaakt!

Renke van Agricon in Kwaadmechelen

“Wat wil je graag van me weten?”, zegt Renke Vermeulen van Agricon op de vraag of ze allereerst iets over zichzelf zou willen vertellen.

Renke is verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van Agricon, een toonaangevende trader in boomschorsproducten en verdeler van een groot gamma producten van hoofdzakelijk natuurlijke, ecologisch verantwoorde aard. Jaarlijks gaat het om 550 000 m3. Momenteel bestrijkt hun werkgebied Benelux, Duitsland, Frankrijk, oost Europa, een deel van Scandinavië, Azië en Amerika. Hun afzetgebied breidt zich gestaag uit. Wereldwijd zijn zij steeds op zoek naar de best mogelijke grondstoffen voor hun producten, die onder het Agricon huismerk en onder private label op klantspecificaties worden samengesteld.

Lees dit klantenverhaal
 

Uw ontwerpen zijn zeer mooi en ben ik uitermate tevreden over.

Het gebeurt helemaal niet snel, en geloof mij, dat ik van de eerste keer tevreden ben over ontwerpen. Jij bent er in geslaagd mij 100% tevreden te stellen. Bedankt voor de service en de website.

Frank Vastmans
 

Met zijn ideeën en voorstellen liet hij ons ook zien, dat we veel meer in huis hebben, dan we zelf naar voren brachten.

Kim van Kempische Interieurbouw in Lommel

Voor het interview word ik ontvangen door Kim Koeken van K.-I. - Kempische Interieurbouw in Lommel in een spreekkamer, die al even stijlvol is ingericht als de foto’s op hun website doen vermoeden. Deze veelzijdige Interieurbouwer, gekend om zijn vakmanschap en stijl is in 1997 gestart als tweemans familiebedrijf en is uitgegroeid tot een bedrijf met 20 medewerkers.

“Dat we dringend onze website moesten aanpassen, kwam meer van onze klanten, vrienden en kennissen dan van ons zelf”, vertelt Kim. Opmerkingen als: ’Jullie website geeft niet weer wat jullie echt zijn, kijk er nou eens kritisch naar’, hebben we meer dan eens moeten horen. Maar het kwam er aldoor niet van want …. te druk…. het kost teveel tijd….

Lees dit klantenverhaal

Leuke samenwerking. Man van zijn woord!

Anita Slegers - Antique-centre Slegers

Wij werken nu sinds 3 jaar samen met RC Webdesign... Betrouwbaar, kordaat, flexibel, daadkrachtig en ook nog eens veel verstand van zaken, alles wat je als drukke ondernemer zoekt in een partner!

Martijn Verspeek | Installatiebedrijf Verspeek

Nauwelijks twee weken geleden gelanceerd op het internet en nu al bestellingen en sample aanvragen’, ik had er al veel vertrouwen in, maar dit is toch wel boven verwachting!

Chris van Vouwmeter in Hamont-Achel

‘Nauwelijks twee weken geleden gelanceerd op het internet en nu al bestellingen en sample aanvragen’, ik had er al veel vertrouwen in, maar dit is toch wel boven verwachting!’, dat is zowat het eerste wat een enthousiaste Chris van de Broek antwoordt op de vraag of hij tevreden is met zijn nieuwe online Vouwmeter webshop.

‘Kijk, ik ben al jaren klant bij RCWebdesign. Rob Cuijvers bouwde eerder ook mijn websites van VDB bedrijfskleding en relatie- geschenken. Voor een van de favoriete relatiegeschenken, de professionele vouwmeter, bedacht ik dat het zinvol zou zijn om me daarin te specialiseren, zodat klanten hun vouwmeters zelf online kunnen samenstellen en bestellen, compleet met gepersonaliseerde opdruk. Met dat idee toog ik naar RC Webdesign en na wat brainstormen was de keus voor het opstarten van een online niche markt voor vouwmeters gemaakt.

Lees dit klantenverhaal
 

Wij zijn een kleine onderneming en hebben geen groot budget voor een website.

RCWebdesign heeft dit altijd gerespecteerd, en heeft de gemaakte afspraken correct nageleefd. Ze hebben voor ons een knappe website gemaakt die echt goed in elkaar zit. En dit allemaal zonder het vooropgestelde budget te overschrijden.

Roger Debouille | Kempenhulp
 

In nauwelijks een uur tijd wist Rob wat we als bedrijf ambiëren en werd het marketingtraject voor het komende jaar uitgezet.

Dirk van Belisol in Eindhoven

Belisol Eindhoven, gevestigd op Ekkersrijt, staat voor kwaliteits- kozijnen, schuifpuien en deuren, voor iedere smaak en stijl. Het brede scala aan producten biedt voor elke situatie een oplossing, van klassiek tot modern in zowel kunststof, aluminium als hardhout.

“Belisol Eindhoven bestaat inmiddels al heel wat jaren en heeft nu het predicaat ‘marktleider van Noord Brabant’ in de wacht gesleept”, vertelt een enthousiaste Dirk Bellemakers, sinds twee jaar directeur bij deze franchise vestiging. Komend vanuit de professionele wielrennerij, heeft hij na een studie economie die uitdaging aanvaard.

Lees dit klantenverhaal

Service na verkoop, dat maakt het grote verschil!

Tom Cox | Kluspunt

Goede samenwerking, goede kwaliteit! Prettige en aangename service!

Dana Elias - Multi Master Group Merksem

Zijn voorontwerp inspireerde ons zo, dat we vanzelf nog meer vanuit de klanten-bezoekers naar ons bedrijf keken. Dat werkte zo verhelderend...

Johan van Mekano Play in Kinrooi

Mekano is een bedrijf met 2 lijnen attractieve speeltoestellen voor kinderdagverblijven, wijk- en schoolspeelpleinen, speeltuinen, attractieparken en particulieren.

Dit meer dan tien jaar oude bedrijf onderging door de huidige enthousiaste eigenaar Johan Peeters een metamorfose door de uitbreiding en ontwikkeling van de speeltoestellijnen. Wat onherroepelijk volgde was de aanpassing van de bestaande website, die lang niet meer weergaf waar Mekano nu voor staat.

Lees dit klantenverhaal
 

Omdat ik de enige leverancier ben in Nederland van een specifiek product, moest mijn nieuwe website zo snel mogelijk online zijn.

RCWebdesign heeft in een supersnel tempo een prachtige website gebouwd voor mijn bedrijf.

Raf Corten - Leo Pumps
 

Nog niet eerder hebben wij op deze manier met een webdesigner samengewerkt.

Kristel Van Alphen van Vandermeeren vastgoed

Van der Meeren Vastgoed & Projectontwikkeling is in 1929 gestart als Makelaarskantoor van der Meeren. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van deze onderneming, die zich richt op het ontwikkelen, transformeren, bouwen en beheren van vastgoed.

Deze nieuwe managementgeneratie en het groeiende team vroegen om een update van de bestaande website, die beter weergeeft waar het hedendaagse Van der Meeren Vastgoed & Projectontwikkeling voor staat. Maar wel met het in ere houden van de authentieke kleuren en het logo van de organisatie.

Lees dit klantenverhaal

Super content, goede ideeën en ook de hulp achteraf is uitstekend. Zeer zeker aan te raden!!!!

Dirk De Kwant

Zeer professioneel, mooie en duidelijke ontwerpen. Begrijpt je persoonlijke wensen en een fijne samenwerking. Niet twijfelen kies voor RC Webdesign!

Wendy Maasen

Dat onze inbreng werd meegenomen in de vormgeving, was een verademing.

Olivia Putman van Tandzorg Leuvensepoort te Diest

“Over de samenwerking met RCwebdesign bij het ontwikkelen van onze nieuwe website kan ik alleen maar zeggen dat we super positieve ervaringen hebben”. Aan de telefoon heb ik Olivia Putman van Tandzorg Leuvensepoort te Diest.

“Met respect voor onze wensen en ideeën bracht RCWebdesign naar voren wat zij belangrijk vinden voor een vakkundige opzet en een treffende uitstraling van een website. Dat er naar ons geluisterd werd en dat onze inbreng op een professionele wijze werd meegenomen in de vormgeving, was voor ons een verademing. Dit na een eerdere minder prettige ervaring met een andere website ontwikkelaar, die ons veel tijd en geld heeft gekost zonder enig resultaat.

Lees dit klantenverhaal
 

Het was een supersnel proces en alles is volgens afspraken verlopen.

Wat mij bijzonder opviel is dat alle specialisten die voor en met RCWebdesign werken zo goed geïnformeerd waren en goed werk leverden. Van tekstschrijver tot de IT specialisten, die zich bezig hebben gehouden met de omzetting van de e-mailadressen, enz.

Jo Vandeweijer namens DCBocholt

Ik ben heel tevreden over de website. Wat ik er vooral positief vond uitspringen is dat ik altijd direct Rob aan de lijn had als ik belde.

Robert Krijns - Mijn Contra Expert

We krijgen erg positieve reacties van onze klanten op onze nieuwe website. Ze vinden de website mooi, aantrekkelijk en ook erg duidelijk. Ik heb nu al twee websites door RCWebdesign laten ontwerpen. Als ik ooit een derde website nodig heb, zal ik opnieuw naar RCWebdesign stappen.

Patrick Timmers - PT Metaalwerken