We zorgen voor

je online zichtbaarheid.

Online zichtbaarheid begint bij je eigen website.

Vertel je boodschap kort en krachtig.

Je website vormt de basis voor je online marketing. Mensen die zoeken naar het producten of de dienst die je aanbiedt, moeten je vinden via hun zoekopdracht. Voor je organische ranking in Google, Bing en andere zoekmachines is het dus belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan SEO. Daarnaast is het ook belangrijk om bekendheid te verwerven, ook op momenten dat men niet op zoek is naar hetgeen je aanbiedt. Op die manier kun je potentiële klanten laten kennismaken met je bedrijf en zullen ze later, op momenten dat ze wel op zoek zijn naar jouw producten of diensten, als eerste aan jou denken. Om dit te bereiken, kun je adverteren via zoekmachines (SEA).

Om online zichtbaar te worden, kun je niet alleen aandacht besteden aan je positie binnen zoekresultaten. Je kunt ook online zichtbaarheid creëren via social media, mailings en dergelijke. Het maximale resultaat bereik je met een combinatie van al deze vormen van communicatie. Door de informatie die je via die verschillende kanalen verschaft, op elkaar af te stemmen, ga je je product of merk 'branden'. En net dat is onze specialiteit.

Het is nu al zonder meer duidelijk dat we het juiste publiek bereiken door de uitstraling van de website, want er zijn serieuze resultaten van de aanvragen.

Frans - Stinal

 

Online gevonden worden.

Je website optimaliseren om gevonden te worden in Google.

 

Online adverteren.

Google adwords, remarketing, bannering ...

 

Social media strategie.

Geef je bedrijf zichtbaarheid op sociale media kanalen.