Samen onze klant

online laten knallen.

 

Wij willen elke dag onze klanten verwonderen! We creëren een creatieve en onderscheidende online uitstraling die hun succes vergroot en gaan met ons hele team voor een top klantenervaring waarin 100% klanttevredenheid, ontzorging en betrokkenheid centraal staan.

Krijg jij nu een onweerstaanbare drang om samen met ons team te gaan knallen? Dan zijn we misschien wel naar jou op zoek!

RCWebdesign bestaat uit een team van vaste medewerkers en verschillende vaste freelance partners. Momenteel zijn we op zoek naar een Allround Online Marketeer voor een voltijdse betrekking. Uiteraard kun je als freelancer ook altijd een spontane kandidatuur inzenden. We zijn immers altijd op zoek naar gedreven partners.

We zijn momenteel op zoek naar een Allround Online Marketeer
voor een voltijdse betrekking.

Bekijk deze vacature & solliciteer

Wat je nog moet weten.

Skills are important, mindset is king.

Ervaring en kennis zijn een absolute basis om onze klanten online succesvoller te maken, maar met een goede mindset kunnen we pas echt gaan knallen! Met de juiste mindset heb je een drive waarmee je samen met het team echt bergen verzet, heb je een enthousiasme dat onze klanten inspireert en ben je zo positief ingesteld dat je geen problemen, maar uitdagingen ziet. Met de juiste mindset wil je jezelf continu verbeteren en hiertoe stimuleer je ook de rest van het team. Zo worden we elke dag een beetje beter, onze klant elke dag wat succesvoller en creëren we samen een te gekke werkplek!

Verwonderen maakt ons anders.

Wij willen van onze klanten fans maken. Zo wordt een klant een ambassadeur en zal hij ons graag aanbevelen bij anderen. Een fan maak je niet zomaar. We gaan niet enkel voor een tevreden klant, we gaan voor een top klantenbeleving die ons onderscheid in de markt en een positieve indruk nalaat. Geen moeite is ons teveel en we zijn proactief, we willen onze klanten volledig ontzorgen. We zijn oprecht in onze klanten en hun organisaties geïnteresseerd. Onze betrokkenheid geeft hen echt het gevoel van een intense samenwerking, we worden niet gezien als leverancier maar als een strategische partner. Verwonderen kunnen we enkel door zaken anders aan te pakken. Wij dagen jou uit om hierin creatief mee te denken. Heb je een idee om onze klanten nog meer te verwonderen? Zet je idee in onze braindump en we pakken het op tijdens onze volgende brainstorm.

Efficiëntie is een werkwoord.

Een hoogstaande kwaliteit en een top klantenbeleving bieden aan een betaalbare prijs is enkel mogelijk door efficiëntie. Efficiëntie klinkt logisch, maar is niet vanzelfsprekend. Hier werken we elke dag keihard aan. Merk je dat je niet meteen de nodige gegevens kunt terugvinden in ons CRM-systeem? Komt een vraag van een klant vaker terug? Was je niet op de hoogte dat er een actie van jou verwacht werd? Dan is er werk aan de winkel! Door onze bedrijfsprocessen continu te evalueren en meteen bij te sturen, kunnen we heel efficiënt werken en dat draagt maximaal bij aan onze werksfeer.

Van fouten worden we beter.

Bij RCWebdesign werk je altijd in belang van de klant en het team. Fouten maken we allemaal en dat zien we niet als een probleem. Hieruit leren we en worden we beter. Merk je tijdens een traject op dat iets niet verloopt volgens onze procedures of dat onze dienstverlening niet voldoet aan de normen binnen RCWebdesign? Signaleer dit en los het op. Wij verwachten een hands on mentaliteit. Je pakt een probleem aan samen met je collega’s zodat de klant hiermee niet geconfronteerd wordt. Verantwoordelijkheden doorschuiven naar een collega, daar zijn we allergisch voor.

Bekijk snel onze openstaande vacature & solliciteer.

We zijn op zoek naar jou!

Bekijk vacature Allround Online Marketeer

Work hard, play hard.

Wij houden van eten & drinken! Buiten heerlijke verse koffie op kantoor, combineren we dan ook regelmatig eens een brainstorm met een lunch of diner. Buiten kantoor in een lossere sfeer komen de beste ideeën en bruisen we van creativiteit. We laten ons graag inspireren door anderen en bezoeken dan ook regelmatig een event of opleiding buitenshuis. Waar er hard gewerkt wordt, moet de riem er soms ook eens af gelegd worden tijdens een sportieve teambuilding of een avondje stappen!

Getuigenissen.

Telkens weer gaan we voor een 100% tevreden klant! De vele getuigenissen van onze klanten zijn daar het beste bewijs van!

Lees wat onze klanten zeggen

400+ realisaties.

Niets zegt er meer over ons dan ons werk, bekijk een selectie uit meer dan 400 gerealiseerde projecten.

Bekijk ons werk

We staan voor je klaar.

Ook achteraf gaan we voor een top service! Zo passen we je website achteraf aan binnen 24 uur nadat je een aanpassing hebt doorgegeven.

Lees meer over ons